nov82024
Tijd: 19:00 - 22:00
Locatie: Lambertuskerk Beers

 

 

Na het geweldige succes van afgelopen februari, kunnen jullie wederom genieten van een avondje Moordmysterie, met een nieuw thema: 

 

A Night At The Oscars

 

Vandaag is het 16 mei. De dag van de Oscars. De Oscar, officieel de Academy Award, is de belangrijkste filmprijs ter wereld. Jaarlijks wordt de prijs in 24 categorieën uitgereikt in het Dolby Theater in Hollywood.

Ook nu lag de rode loper weer klaar voor de grootste filmsterren van deze tijd. Alle journalisten en fotografen stonden weer klaar om de sterren te interviewen en te fotograferen, hopend op dat unieke plaatje waarmee ze veel geld konden verdienen.

De legendarische acteur Jacques Kane had, als hoofd van de jury, toegezegd de Oscar uit te reiken voor de categorie Beste Actrice. Dit was bijzonder, omdat Kane in 2017 ineens verdween uit de entertainmentbranche en een waar kluizenaarsbestaan leefde.

De media hadden druk gespeculeerd over waarom Kane ineens in de spotlight zou stappen. Maar hier zullen we nooit meer een antwoord op krijgen. Vlak voordat hij de winnaar van de Oscar bekend ging maken, zakte hij in elkaar.

Schuilt er een rechercheur in je? Ben je goed met puzzels en codes? Kun je logisch nadenken? Dan zou je weleens de moord kunnen oplossen. Durf jij het aan? Minstens 1 teamlid moet in het bezit zijn van een smartphone.

Stel een team samen van min. 2 en max. 6 personen en geef je team een naam. Prijs is € 32,50 p.p. dit is inclusief uitgebreide borrelhapjes, exclusief consumpties. Bestel kaartjes via deze website en vermeld in de omschrijving jouw teamnaam. 

Koop ticket